Új Sony Xperia 5

Szélesvásznú élmény, karcsúbb kivitel.

Posztolta: Sony Szerviz 2019. Szeptember 15.-én

Szélesvásznú élmény, karcsúbb kivitel

A lenyűgöző, 21:9-es képarányú CinemaWide™ kijelző kiváló minőségű látványt garantál. A háromobjektíves kamerával minden jelenetet kristálytiszta élességgel örökíthetsz meg, és átadhatod magad a legújabb hangtechnológiák által nyújtott önfeledt élvezetnek. Az Xperia 5 a kezedbe tökéletesen illeszkedő, stílusos formába önti a Sony által kínált legújabb élményeket.

Három kamera, három objektív, végtelen lehetőségek

A rendkívül nagy látószögű 16 mm-es, a sokoldalú 26 mm-es és az 52 mm-es portré- és teleobjektívvel minden eshetőségre készen állsz. Ezenkívül a Sony Alpha fényképezőgépeiből átvett fejlett technológiáknak köszönhetően kihasználhatod a precíziós, szemkövető autofókusz, valamint az egyenletes, berázkódásoktól mentes videófelvételeket biztosító Optical SteadyShot™ funkció előnyeit.

Merülj el a filmekben és a zenében

A Dolby Atmos® az elsőrangú mozis hangközvetítés révén erőteljes hangzásvilágot teremt, amely teljesen körülölel – ezt a moziélményt bárhová magaddal viheted, és bárhol élvezheted a zenét és a filmeket.

Felszabadult szórakozás

A filmeket eredeti, mozis képarányukban4 élvezheted. A 21:9 CinemaWide 6,1”-os FHD+ HDR OLED-kijelző nagy fényerejének, részletgazdagságának és élénk színeinek köszönhetően kiválóan alkalmas játékokhoz, illetve tévéműsor- és filmnézéshez.

Az eddigi legerősebb processzorunk

A kivételes teljesítményt nyújtó, legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilplatform5 könnyűszerrel kezeli minden alkalmazásodat és játékodat.

Pörgesd föl a játékélményt

Az Xperia 5 igazi erőgép – a 21:9 képarányú CinemaWide kijelzővel akciódúsabb látványban lesz részed, és messze megelőzheted a vetélytársaidat. Egyedülálló játékoptimalizáló bővítményünk feldobja a játékélményt.

Hibátlanul precíz Eye AF

A precíziós, szemkövető autofókusz technológiával gyorsabban ragadhatod meg a témát, és felejthetetlen képeket készíthetsz.